Bådudstillinger

Vi vil på denne side samle information omkring bådudstillinger / bådmesser. Vi har valgt kun at informere omkring de messer som afholdes i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Danmark
24-26. Februar og 2-5 marts 2017, Boatshow 2017 (Fredericia),  www.boatshow.dk
Sverige
5. Marts – 13. Marts 2016, Allt för Sjön, Stockholm International Boat Show, http://www.alltforsjon.se
Tyskland
23. Januar – 31. Januar 2016, Boot Düsseldorf, Düsseldorf, www.Boot.de – Europa’s største bådmesse
Boot Düsseldorf
Bådmessen i Düsseldorf siges at være Europa’s største bådmessen, og i forhold til de danske bådmesser er selve messen og enorm. Der er ikke kun tale om en bådmesse, men snarere en messe med alt for sportsgrene som foregår på vandet. På selve messen findes der for eksempel en hel hal med dykkerudstyr, surfudstyr udover en hal med alt i vandsportsudstyr.
Med 1568 udstillere fordelt i 17 haller er der rigeligt at kigge på og en hel dag på messen er nødvendig hvis man vil rundt og se hele messen.
På messen kan man se massevis af forskellige bådmærker, også de helt store Sunseeker yachts hvis man er til den slags. Det er en stor oplevelse bare at se alle de kæmpe både samlet et sted.
Eftersom der er tale om en tysk messe er de fleste brochurer på tysk, dog kan de fleste udstillere snakke engelsk.
Fra den danske grænse er der ca. 450 km til Düsseldorf. Det er en god ide at finde et hotel i nærheden af centrum, da der er masser af liv og gode spisesteder. Det er muligt at tage metroen (U-bahn) helt ud til messecenteret, og det koster ca. 2,5 Euro. Indgangsbilletten til messen koster ca. 15 Euro, og billetten kan bruges som billet i metroen frem og tilbage til messen. Metroen har et stoppested direkte ved messecenteret. U78 og U79 er de linier som kører direkte til messecenteret – retning Esprit Arena / Messe Nord.
Det er sjovt at opleve messen, og hvis du er på udkig efter en ny båd er det en god ide at besøge messen da der ofte er gode tilbud på de udstillede både.
Hos Dansk Vandsport deltager vi hvert år på bådmessen i Düsseldorf for at se alle nyhederne samt for at få input til hvor vandsportsbranchen bevæger sig hen.
Copyright © 2006 by Dansk Vandsport – All Rights Reserved.