Som DV-Pilot har du mulighed for at teste nyt vandsportsudstyr. Formålet med disse tests er ALTID at finde det bedste udstyr samt sortere det udstyr fra som enten er af ringe kvalitet eller hvor brugsværdien er lav. De tests du laver vil blive lagt på DanskVandsport’s youtubekanal og eller hjemmesiden som en artikel.

DanskVandsport.com forbeholder sig ret til at redigere i de billeder og videoer som du indsender. Målet er at skabe video’er på ca. 2 min længde da det er dette som de fleste brugere af youtube ønsker. Husk at lyd og lys er meget vigtigt når du optager.

Hver video skal indeholde følgende:

  1. Kort intro hvor du siger dit navn, samt hvad du har brugt til at teste (Vandscooter / båd samt antal HK)
  2. Hvilket produkt du tester (Producent samt produktnavn)
  3. Billeder / video af produktet i brug
Storm 2P i action
Storm 2P i action

Testresultater skal leveres til DanskVandsport.com senest 4 uger efter produktet er leveret til dig. Hvis dette ikke sker forbeholder DanskVandsport.com sig ret til at ekskludere dig fra Test Pilot programmet.

DanskVandsport.com sender produkterne til dig samt en returlabel. Misvedligeholdte, bortkomne eller ødelagte produkter som følge af (groft) forkert brug skal du betale for. Udstyr som går i stykker på grund af dårlig kvalitet sendes retur til DanskVandsport.com.

Hver gang du “booker” nyt testudstyr sender vi dig et link hvor du anfører leveringsadresse og samtidig “bestiller” produkterne. Her skal du angive dine betalingsoplysninger (Dankort). Vi trækker IKKE beløbet fra din konto og “ordren” slettes når vi har modtaget produkterne retur i rimelig stand. Såfremt du IKKE leverer produkterne tilbage trækker vi beløbet på din konto da vi anser manglende tilbagelevering som et køb. Som hovedregel har du 14 dage til at teste et produkt. Som hovedregel kan du maksimalt teste 3 produkter ad gangen.

Som DV-Pilot får du pilot-rabat på alle vores produkter – Dette gælder ikke i forvejen nedsatte produkter. For at være testpilot skal du teste minimum to produkter pr. år. Når du er tilmeldt programmet får du din personlige rabatkode.

I starten af hver sæson laver hver DV-Pilot en liste over de produkter som han/ hun ønsker at teste. Denne liste gennemgås sammen med DanskVandsport.com.

DanskVandsport.com udvælger hvert år den bedste video fra DV-Piloterne og den belønnes med et gavekort på 1.000kr som kan bruges på produktkøb hos DanskVandsport.com

DanskVandsport.com kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som er opstået under brug af test produkter – Dette er alene test pilotens ansvar at udføre tests på forsvarlig vis. Lovpligtig & CE-godkendt vest skal ALTID bæres og videoer uden vest vil ikke blive godkendt. Alle søfartsregler (hastighed, afstand til kyst etc) SKAL også være overholdt. DV-Piloter som ikke overholder disse regler vil blive ekskluderet som DV-Pilot.

Kommunikation til DV-Piloterne vil ske via. specielt nyhedsbrev. Her vil du som DV-Pilot også få information når nye produkter er tilgængelige.

Hvis du ønsker at blive DV-Pilot kan du sende en mail til Salg(at)DanskVandsport.com med følgende information

  • Navn og postnummer
  • Båd / vandscooter model, hk og årgang
  • Hvad vil du bruge til at optage med? (HD kamera, Go-Pro eller Drone)
  • Hvilket udstyr vil du gerne teste